Rólunk írták

„Nagyon szeretek a For You Kozmetikába járni, és alig várom a következő alkalmat. Ez így lehet, hogy közhelyesen hangzik, de egyszerűen erről van szó. Nekem az ottlét csak  másodlagosan jelent szépségápolást, elsősorban kikapcsolódás és feltöltődés. Én ezért szeretem.
 Nem mellékesen elég problémás az arcbőröm, de a Belnatur új csomagja még engem is meggyőzött. A kezelés után semmi nyoma nem maradt az arcomon, pedig azelőtt hosszú ideig eltartott amíg a gyulladások elmúltak.”
 

                      K. Mónika - Biatorbágy

 

„Nagyon örülök, hogy egy ilyen kedves, szakmailag profi kozmetikusra bukkantam Biatorbágyon, mint Ági! Nagyon jók az anyagok amiket használ, kezelés után közvetlenül is mehetek emberek közé
Elégedett vagyok szolgáltatással és továbbra is ragaszkodok hozzá, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nyugodt légkörre és szép arcra vágyik!”

                       K.M. - Etyek

 

"Ágihoz elmenni egy kezelésre többet ér bármilyen kedélyjavító terápiánáll. Még ha "nyúzásra" is kerül a sor, akkor is jókedvűen, feltöltődve, megszépülve lépek ki tőle. Szalonja barátságos, ő maga pedig egy tündér. Szívből ajánlom őt bárkinek, aki törődik magával egy kicsit.”

                      Egy több éve hűséges kuncsaft: F. P.

 

Kedves Mindenki!
En azért járok kozmetikába, mert szépülni szeretnék. Ezzel tartozom magamnak, a lelkemnek a környezetemnek egyaránt. Ott egy kicsit lehet lazítani, elbújni, aztán feltöltődve, megszépülve hazamenni es visszaállni a rendes kerékvágásba. Ehhez kell egy profi szakember es egy tüneményesen jó fej csaj, akivel egyébkent is dumálnál minden heten par órát es közben meg is szépit.
En azt hittem, hogy a FOR You csak NEKEM van, de úgy látszik, hogy a FOR YOU-ban a You az tobbesszam is , mert nem csak én imádok oda járni.

                       T.  Nelli /angol tanár/